Tänään on

Etusivu
Uutiset
Joukkue
Ottelut
Tilastot
Historia
Linkit
Vieraskirja
Yhteydenotto

 
Päivän pelisää


12.02.05 Kiitäjät - Naseva 18-7 (8-2)

Avoimien ovien iltaa Jäälihallissa.

Edellinen kohtaaminen Nasevaa vastaan oli kaikin puolin täysi katastrofi. Kyseinen peli oli melkoista huitomista ja sikailua puolin ja toisin, joten jännityksellä odotettiin millainen sota illan kohtaamisesta oli tulossa. Ennakkokaavailut menivät pieleen, sillä ottelusta muodostui erittäin siisti eikä minkäänlaista mailasotaa nähty. Voidaankin sanoa että kauden siistein peli, sillä vapaalyöntejäkin vihellettiin koko ottelussa alle kymmenen. Osa syy pelin siisteydelle oli loistavasti viheltänyt tuomarikaksikko sekä ainakin Kiitäjäkopissa oli päätetty että keskitytään vaan ja ainoastaan pelaamiseen. Kiitäjillä oli paikalla kahdeksan kenttäpelaajaa, joten päätettiin että Heikkinen ja Ängeslevä uurastavat kahdestaan puolustuksessa läpi ottelun ja pelataan kuudella hyökkääjällä. No onneksi Nasevan miehiä ei ollut sen enempää, joten puntit olivat tämän suhteen tasan. Jos ei rikkeitä paljon pelissä tullut niin tapahtumia silti riitti. Kumpaakaan joukkuetta ei puolustuspeli juuri kiinnostanut, sillä ottelussa mätettiin maaleja peräti 25 kappaletta.

Ottelu alkoi molempien tarkkailessa tilannetta. Ensimmäistä pöytäkirjamerkintää saatiin odotella reilut 7 minuuttia kun Lappalainen joutui jäähylle ja Naseva ylivoimalle. Ylivoima pyöri Kiitäjien päädyssä vajaan minuutin kunnes vihdoin saatiin tilanne purettua. Pallo keskialueelle ja Kiitäjien pelaaja perään. Nasevan pelaaja joutui hieman estämään, josta tuomari passitti miehen jäähylle. Nyt pelattiin neljällä neljää vastaan. Erikoistilannetta pelattiin reilut puoli minuuttia kun Leinonen veti kahden tolpan ja maalivahdin selän kautta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pian maalin jälkeen Lappalainen pääsi jäähypenkiltä ja Kiitäjät ylivoimalle. Ylivoimalla Lappalainen järjesti Pohjolalle maalipaikan eikä mies erehtynyt ja lukemat taululla muuttuivat kahteen nollaan. Tästä muutaman minuutin sisään Lappalainen järjesti vielä pari maalia ja Kiitäjät olivat siirtyneet jo 4-0 johtoon. Erän loppupuoli oli pienoista kotijoukkueen hallintaa ja muutama maali syntyi molempiin päihin. Muutama minuutti ennen erän loppua Lappalanen sai mailan silmäkulmaan, josta silmäkulma auki ja nyt ei ollut käytössä enään kuin kaksi vaihtomiestä. Pian kuitenkin summeri pärähti ja tauolle mentiin lukemissa 8-2.

Tauolla saatiin teipattua Lappalaisen silmäkulma kasaan, joten toista jakso lähdettiin pyörittämään taas kuudella hyökkääjällä. Toinen jakso olikin sitten varsinaista hurlumheitä, jossa tilanteen vaihtelivat päästä päähän ja maaleja syntyi tiheään. Esimerkiksi ajassa 37.08 Naseva kavensi pelin lukemiin 9-3 ja ajassa 38.35 lukemat olivat jo 11-4. Neljä maalia puolentoista minuuttiin ja kaiken lisäksi maalien jälkeen kello ei edes pysähdy. Loppuerä neppailtiin pois ja päädyttiin lukemiin 18-7. Maalinteko jakaantui aika tasaisesti, mutta illan kiistaton hahmo oli Lappalainen, joka tuntui olevan kaikessa mukana. Tehot 2+5, 2 minuutin jäähy ja pari tikkiä silmäkulmaan. Ei ihan tavallinen saldo pelin jälkeen.

10 Leinonen 3+1
11 Siltakoski 1+3
30 Ängeslevä 2+1
34 Kervinen 3+2
62 Lappalainen 2+5 2 min
70 Penttilä 3+2
91 Pohjola 4+2