Kauden 2003-2004 otteluraportit


21.03.04 Kiitäjät - KeLy RB 7 - 7 (5-4)

Vuorokauden huilin jälkeen kohdattiin KeLy RB toisessa välieräottelussa. Paikkana oli Jäälihalli. Edellinen peli oltiin hävitty sen verran rumin lukemin, että ottelu oli lähinnä muodollisuus. Kiitäjät saivat hieman täydennystä kokoonpanoon, kun pari pelaajaa saapui sairasvuoteeltaan sisun ja särkylääkkeiden voimalla otteluun. Näin saimme otteluun kymmenen kenttäpelaajaa ja torjuntavastuun otti Heikkinen. Peli alkoi murheellisesti Kiitäjien kannalta, sillä vain reilu minuutti oli pelattu kun vierailijat siirtyivät 0-1 johtoon. Mutta Kiitäjät taistelivat ja tällä kertaa jaksettiin pelata. Tilanteita oli molemmissa päissä ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Erässä KeLy oli hieman niskan päällä mutta Kiitäjät käyttivät tehokkaasti maalipaikkansa hyväkseen ja tauolle mentiin Kiitäjien johtaessa 5-4. Erätauolla päätettiin jatkaa kovaa taistelua ja todettiin että kausi olisi mukava päättää voittoon. Toinen jakso oli molemmin puolin tarkkaa puolustuspeliä ja maalipaikat aika vähissä. Kaikki näytti ihan hyvältä vielä puoli minuuttia ennen loppua, tällöin johdettiin vielä 7-6. Mutta silloin hieman nukahdettiin ja KeLy pääsi vastahyökkäykseen tehden Heikkisen längistä tasoituksen 7-7. Pelikello näytti aikaa 59.40. Peli oli ihan siisti ja tällä kertaa nähtiin kauden parasta tuomarityöskentelyä. Tosin erään KeLy hyökkääjän käytös jäi hieman kummastuttamaan, sillä kyseisellä herralla tuntui läpi ottelun olevan suuria vaikeuksia pysyä pystyssä ja ehkäpä 10 minuutin mietintätuokio olisi ollut paikallaan. Ottelussa tuomittiin Kiitäjille 4 jäähyä ja KeLylle pari jäähyä. Molemmat joukkueet tekivät yhden ylivoimamaalin. Hieman jäi kaivelemaan eka välieräpeli, sillä jos siellä olisi ollut pari miestä lisää olisiko pystytty haastamaan KeLy paremmin. No turhapa sitä on jossitella parempi voitti. Onnittelut KeLylle voitosta ja KeLy jatkaa vielä otteluita 3 divarin loppuotteluissa.
#10

4 Salokannel 0+1
10 Leinonen 1+2
30 Ängeslevä 2+0 4 min
34 Kervinen 3+2
38 Appel 0+1 2 min
70 Penttilä 1+0 2 min  


20.03.04 KeLy RB - Kiitäjät 13 - 5 (5-2)

Kauden tärkein koitos oli edessä kun Kiitäjät saapuivat KeLyn vieraaksi Liminkaan. Kyseessä oli 3.divisioonan ensimmäinen välieräottelu. Aluksi laskettiin kopissa paikalle saapuneet miehet ja niitähän oli huimat 8 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Pari pelaajaa oli flunssan ja kuumeen vuoksi sivussa ja pari pelaajaa oli intissä kineksessä. Tällä kertaa päädyttiin sellaiseen peluutukseen, että pakit pelaavat niin paljon kuin jaksavat ja jos vaihdon tarvetta tulee, niin sentterit käyvät tuuraamassa. Sekavan peluutuksen vuoksi niin pakit kuin sentteritkin olivat aika puhki ottelussa. Lyhyiden lämmittelyjen jälkeen peli pistettiin käyntiin. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes reilun neljän minuutin pelin jälkeen KeLy:lle tuli tehokas jakso. KeLy teki parissa minuutissa kolme maalia ja yhtäkkiä lukemat olivat 3-0. Erä jatkui pienoisessa kotijoukkueen painostuksessa, mutta omat tilanteensa oli myös Kiitäjillä. Pari maalia vielä erässä tehtiin molempiin päihin ja tauolle mentiin lukemissa 5-2. Toinen jakso alkoi murheellisesti. Vain 8 sekuntia oli pelattu kun KeLy värkkäsi ylivoimalla 6-2 johtolukemat. Tästä pari minsaa ja taas KeLy teki taas maalin. Loppuerä sujui aika tasaisissa merkeissä, jokseenkin KeLy oli hieman hallitsevampi osapuoli. Ottelun päätyttyä oli lukemat 13-5. Ottelun tuomarit olivat valinneet erittäin tarkan linjan ja Kiitäjille tuli käsittämättömän paljon jäähyjä. Pariin otteeseen jouduttiin pelaamaan jopa kolmella viittä vastaan ja ei KeLy tällaisia paikkoja jättänyt käyttämättä. KeLy teki ottelussa puolen kymmentä ylivoima maalia ja kaiken lisäksi sai vielä kaksi rankkaria. Toinen ihan aiheesta mutta toinen tuli todella heppoisin perustein. Ensimmäisen hyvin pelannut Mäkelä torjui ja toinen oli KeLyn pelaajalta aivan luokaton yritys ja pallo pomppi jonnekin kaukalon kulmaan. Tasakentällisin pistettiin hyvin kampoihin, mutta jäähyjä jouduttiin ottamaan ja se ratkaisi pelin. Lisäksi parin pelaajan vaje kokoonpanossa väsytti pelaajat joka näkyi varsinkin toisella jaksolla. Jäipä turhan paljon kirittävää seuraavan otteluun, mutta pelataan nyt pois ja olisihan kausi mukava päättää voittoon.
#10

4 Salokannel 1+0 4 min
5 T.Heikkinen 16 min
10 Leinonen 0+1
11 Siltakoski 1+1
30 Ängeslevä 2+0 4 min
34 Kervinen 1+1 2 min
38 Appel 0+1

05.03.04 Kiitäjät - LiPS II 9 - 8 (4-4)

Kauden viimeiseen runkosarjan otteluun Kiitäjät saivat vastaansa lähinnä pisteautomaatin roolissa tällä kaudella olleen LiPS II:sen. Kiitäjät olivat jo paikkansa välieriin varmistanut, joten ottelun lopputuloksella ei ollut merkitystä. Aikaisemmin päivällä sattuneiden murheellisten tapahtumien vuoksi tunnelmat Kiitäjien leirissä olivat erittäin apeat, eikä oikein juttu kopissa lentänyt. Peli pistettiin käyntiin ja jo alkuminuuteista huomasi, että Kiitäjille oli vaikea ilta tiedossa. Pelaajien ajatukset tuntuivat olevan muualla, eikä palloista oikein viitsitty taistella. Lisäksi hämmennystä aiheutti se, ettei palloa ei olisi varmaan saanut ottaa LiPS pelaajalta pois, sillä siitä seurasi lähes joka kerta vapaalyönti vierailijoille. Vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen alkoi maaliverkot heilua, kun LiPS II siirtyi 0-1  johtoon. Tästä piti pelata reilut pari minuuttia, kunnes Ängeslevä tykitti hyökkäys sinisen tuntumasta lukemat tasoihin. Erä sujui tasaisissa merkeissä ja maaleja tehtiin vuorotellen. Tauolle mentiin lukemissa 4-4. Toinen erä pistettiin käyntiin ja vain minuutti oli pelattu kun T.Heikkinen joutui jäähyaitioon. Syynä taisi olla se, että pallontavoittelu tilanteessa Heikkisellä oli elopainoa noin 30 kiloa enemmän kuin vastustajalla. Jäähy kestettiin hienosti ja jäähyn päättymisen jälkeen tehtiin nopeaan tahtiin kolme maalia. Pian Kiitäjien tehojakson jälkeen LiPS II pääsi kaventamaan lukemiin 7-5. Tämän jälkeen oli muutama minuutti tasaväkistä höntsäämistä, kunnes 45 minuutin kohdalla Kiitäille sattui tehokas minuutti. Tällöin onnistuttiin maalinteossa kahdesti ja siirryttiin 9-5 johtoon. Vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua Ängeslevä joutui jäähylle. Alivoiman aikana tuli irtopallo LiPS:n puolustusalueelle johon LiPS:n mokke ja Kiitäjien Siltakoski molemmat tulivat täydellä vauhdilla. Tästä tuloksena raju törmäys, jossa kamppeita lensi ympäri kenttää ja LiPS:n mokke hieman loukkasi jalkaansa. Onneksi hän kuitenkin pystyi muutaman minuutin puhaltelun jälkeen jatkamaan peliä. Hässäkästä tuomittiin Siltakoskelle kakkonen ja vaihtoaitiossa päreensä polttaneelle Pohjolalle kymppi. Kiitäjät joutuivat pelaamaan kolmella viittä vastaan. Alivoima toimi hyvin ja Ängeslevän jäähy kestettiin, muuta kun vielä Siltkosken jäähyä oli muutama sekunti jäljellä, onnistui LiPS II kaventamaan lukemiin 9-6. Viisi minuuttia ennen loppua vierailijat tekivät minuutin sisällä kaksi vaparimaalia ja näin thrilleri oli valmis. Ottelun lopussa LiPS haki raivokkaasti tasoitusta, mutta Kiitäjä puolustus kesti ja kun vielä Heikkinen otti maalilla pari tärkeää koppia, niin päädyttiin lukemiin 9-8 ja pakkopulla oli nielty. 
#10

21 M.Heikkinen 0+1
5 T.Heikkinen 0+1 2 min
10 Leinonen 4+1
11 Siltakoski 1+1 2 min
30 Ängeslevä 1+0 2 min
34 Kervinen 2+1
38 Appel 7 min
70 Penttilä 0+1
91 Pohjola 1+1 10 min

27.02.04 Kiitäjät - Remmi 6 - 3 (3-1)

Kiitäjien vieraaksi saapui Remmi Haukiputaalta ja ottelussa panoksena viimeinen playoff-paikka. Ottelun alku viivästyi puolisen tuntia koska tuomareita ei näkynyt eikä kuulunut. Paikalle saatiin hälytettyä kuitenkin yksi tuomari, joka hoiti hommansa varsin mallikkaasti. Kiitäjät saivat otteluun kahdeksan kenttäpelaajaa ja otteluun lähdettiin kuudella hyökkääjällä sekä Fisk ja Ängeslevä pelasivat puolustuksessa koko ottelun. Onneksi vastustajia ei ollut sen enempää. Ilma oli täydellinen kaukiskamppailulle ja puolen tunnin alkulämpimien jälkeen peli pistettiin käyntiin. Tällä kertaa Kiitäjät olivat jäällä aivan eri asenteella kuin parissa viime pelissä. Joka jätkä taisteli ja yritti loppuun asti. Ottelu alkoi Kiitäjien painostuksessa, mutta maalin tekeminen tuotti hieman vaikeuksia. Vajaa kahdeksan minuuttia piti ottelua tahkota, kunnes viimein Siltakoski onnistu viemään Kiitäjät ansaittuun johtoon. Syöttöpisteen maaliin merkkautti jälleen kaukalon kunkkuna häärinyt Ängeslevä (0+5). Ottelu jatkui Kiitäjien painaessa päälle ja reilu vartin pelin jälkeen joutui Remmin pelaaja rikkomaan sääntöjen vastaisesti. Tästä seurauksena jäähy ja Kiitäjät ylivoimalle. Ylivoima pyörikin hyvin ja minuutin pyörityksen jälkeen Fisk tälläsi viivasta Kiitäjät 2-0 johtoon. Erän loppupuolella kumpikin teki vielä yhden maalin ja tauolle lukemissa 3-1. Tauolla hiottiin taktiikka ja päätettiin jatkaa samanlaista taistelua, sillä ensimmäisellä jaksolla Remmi ei päässyt loistavan puolustuspelin takia oikein minkäänlaisiin tilanteisiin. Toisen jakson alussa nukuttiin hieman ja kun vain 15 sekuntia oli jaksoa kulunut kavensi Remmi lukemiin 3-2. Erä sujui aika tasaväkisenä ja lähinnä ottelua käytiin keskialueella, sekä enempi Remmin päädyssä kuin Kiitäjä päädyssä. Maalivahdit pelasivat kuitenkin hyvin ja kun molempien puolustuspeli toimi, niin maaleja ei oikein tahtonut tulla. Kuitenkin voittoon tarvittavat maalit saatiin tehtyä sillä Kervinen osui kahdesti ja Penttilä kerran. Vielä kun puolustus toimi, eikä Remmi päästetty kuin kerran maalintekoon, niin päädyttiin lukemin 6-3. Tällä kertaa jokainen osallistui myös puolustamiseen ja keskialue saatiin pidettyä hyvin tukossa, sen surauksena riemastuttava voitto. Kun vielä viikon päästä hoidellaan LiPS II, niin päästään neljän sakkiin.
#10

10 Leinonen 1+0
11 Siltakoski 1+0
22 Fisk 1+0
30 Ängeslevä 0+5
34 Kervinen 2+0
70 Penttilä 1+0

26.02.04 Kiitäjät - Blacks 6 - 6 (5-4)

Pariin otteeseen siirretty peli Blacksiä vastaan päästiin vihdoin pelaamaan. Kiitäjät lähtivät otteluun takki auki ja tuloksena ehkäpä kauden huonoin peli. Ottelun alku kyllä sujui ihmeen hyvin sillä 15 minuutin pelin jälkeen oltiin höntsäilty 4-0 johto kotijoukkueelle. Tämän jälkeen luultiin pelin olevan selvä ja vauhti hidastui entisestään, eikä palloista taisteltu. Blacks pääsi peliin mukaan ja kuroi Kiitäjien etumatkaa umpeen. Kun Kiitäjiä ei pelaaminen kiinnostanut ja annettiin vielä pari lahjamaalia niin tauolle mentiin lukemissa 5-4. Toinen jakso oli jos vain mahdollista vielä huonompaa peliä kuin ensimmäinen puolisko. Laiskavauhtien erä pelailtiin pois ja Kiitäjien laukaukset loppuivat melkein kokonaan. Ottelun päätytty lukemat olivat 6-6 ja pisteet menivät jakoon. Toivottavasti menetetty piste ei merkitse mitään jatkon kannalta. Jos eivät onnistuneet Kiitäjät, niin eivät onnistuneet tuomarikaksikkokaan. Pilli tuntui olevan kokoajan suussa ja kentällä ei oikein saanut tehdä mitään. Varsinkin tämä nuorempi heppu, joka on ainakin pari kautta tuominnut oli jälleen kerran ihan kuutamolla. Ei tapahdu kehitystä tässä tuomarissa ja ehkäpä olisi alan vaihto paikallaan. Puhtaat paperit saa ainoastaan maalivahti Heikkinen. Muiden pitää hieman miettiä omaa peliään ja kaivaa asennetta sekä taistelutahtoa seuraavaan otteluun sillä seuraavassa ottelussa jaetaan todennäköisesti viimeinen playoff-paikka.
#10

5 T.Heikkinen 1+0
10 Leinonen 1+0 12 min
11 Siltakoski 2 min
30 Ängeslevä 2+2
34 Kervinen 0+1
67 Inkala 1+1
70 Penttilä 1+0


23.02.04 Spinning Boys - Kiitäjät 13 - 5 (6-4)

Spinning Boys katkaisi Kiitäjien yhdeksän voiton putken. Jää oli hyvässä kunnossa ja pakkasta hieman alle kymmenen astetta. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja alkuminuuteilla Kiitäjät painoivat pelin kotijoukkueen maalille. Alkurynnistyksen jälkeen kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan ja hyökkäykset vyöryivät päästä päähän. Läpi ottelun hienosti palloa liikuttanut kotijoukkue onnistui tekemään ottelun avausmaalin. Pian avausmaalin jälkeen pitkään valtavaa gorillaa selässään kantanut Penttilä päätti kuivan kautensa ja tasoitti pelin. Erä jatkui tasaisena ja Kiitäjät olivat kokoajan hieman takaa-ajajan asemassa. Tauolle mentiin lukemissa 6-4. Toinen jakso oli pelillisesti aika tasaista mutta numeroiden valoissa ei. Vielä kymmenisen minuuttia ennen loppua Kiitäjät olivat vielä pelissä mukana, mutta sitten tuli pari maalia ja pelaaminen lopahti. Näin lukemat hieman repesivät lopussa. Ottelussa Spinning Boys näytti Kiitäjille kuinka palloa pitää liikuttaa. Muutaman kerran Kiitäjät eivät voineet seurata kuin katseellaan kun kotijoukkue siirteli palloa ja pallo oli yhtäkkiä maalissa. Lisäksi ottelua on vaikea voittaa jos ei oikein kaksinkamppailuja voiteta ja päästetään vastustaja noin 7 kertaa nokikkain maalivahtimme kanssa. Surkuhupaisin oli Kiitäjien ylivoima. Ylivoima pyöri vähän aikaa ja hups, yhtäkkiä oli Spinning Boys hyökäys kahdella nollaa vastaan. Ei näin !! Numeroista huolimatta maalivahti Mäkelä oli ehdottomasti Kiitäjien paras pelaaja. Hyökkääjät saavat pyyhkeitä. Liian usein tultiin keskialueella selkä suorana muutama metri perässä, kun kotijoukkue värkkäsi maalin. Yllättävää oli myös ottelun loppuhetkillä ottelun jo ratkettua parin Spinnari pelaajan käsittämätön kuumeneminen. No onneksi peli puhallettiin päättyneeksi, eikä loukkaantumisia ehtinyt tapahtua.
#10

4 Salokannel 0+2
5 T.Heikkinen 0+1
10 Leinonen 2 min
11 Siltakoski 1+0
30 Ängeslevä 2+0
34 Kervinen 0+1
38 Appel 0+1
70 Penttilä 2+0

18.02.04 Kiitäjät - Naseva 10 - 7 (4-3)

Kauden 16. ottelu ja vastassa Naseva, joka on yleensä aina aiheuttanut Kiitäjille hieman vaikeuksia eikä poikkeusta tapahtunut tälläkään kertaa. Ottelu käytiin ihanteellisissa olosuhteissa. Pakkasta noin 10 astetta, jää huippukunnossa ja tuulta ei  nimeksikään. Pitkästä aikaan Kiitäjät saivat kasaan tasan kahden kentän verran miehiä. Ottelu sujui tasaisissa merkeissä ja maalintekotilanteet olivat tiukassa. Ottelun maalinteon aloitti Siltakoski reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Naseva kuitenkin tasoitti minuutin päästä lukemiin 1-1. Tämän jälkeen puolustaja Ängeslevä otti hieman roolia ja paukautti ensimmäisellä jaksolla hattutempun ja kun Naseva teki pari maalia, niin tauolle mentiin lukemissa 4-3. Tauolla yritettiin saada hieman terävyyttä kaksinkamppailuihin, mutta aika huonolla menestyksellä. Toinen jakso lähti käyntiin ja pari minuuttia oli pelattu, kun Appel vei Kiitäjät 5-3 johtoon. Tästä pari minuuttia kun Kiitäjät hieman nukahtivat ja Naseva teki minuutin sisällä pari maalia. Näin lukemat olivat yhtäkkiä tasan 5-5. Tämä aiheutti pientä vapinaa Kiitäjäpaidassa ja peli oli välillä hieman paniikissa. Välillä maalinteossa onnistuttiin, mutta Naseva roikkui sitkeästi mukana ja kymmenisen minuuttia ennen loppua lukemat olivat jännittävät 8-7. Tämän jälkeen Naseva hyökkäsi hieman enemmän ja Kiitäjät olivat puolustuskannalla. Viimeisen kympin aikana puolustus piti ja kun Siltakoski kävi heittämässä pallon pari kertaa Nasevan reppuun päädyttiin lukemiin 10-7. Tällä kertaa pisteet meinasivat lähteä Heinäpään hornankattilasta vierailijoille, mutta onneksi oltiin hieman terävämpiä maalipaikoissa ja kun vielä Nasevan maalivahti ihme seikkailuillaan lahjoitti pari maalia kotijoukkueelle, niin kaksi sarjapistettä Kiitäjille. Illan ehdottamat sankarit olivat Ängeslevä ja Siltakoski. Molemmille tehot 4+2.
#10

11 Siltakoski 4+2
30 Ängeslevä 4+2
34 Kervinen 0+1 2 min
38 Appel 2+0
70 Penttilä 0+1

13.02.04 Kiitäjät - Kärpäset 11 - 5 (3-3)

Edellisestä ottelusta lämpötila oli lämmennyt reilu 20 astetta kun Kiitäjät nappasivat kahdeksannen perättäisen voittonsa Kärpästen kustannuksella. Jää oli olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, tosin hieman nihkeä. Kiitäjät lähtivät otteluun kolmella puolustajalla ja viidellä hyökkääjällä. Koska tasaketjuja ei ollut, niin hyökkääjien pelaaminen oli välillä hieman sekavaa. Ottelu puhallettiin käyntiin ja Kiitäjät aloitti maalinteon minuutin pelin jälkeen. Maalintekijänä Appel ja syöttäjän Salokannel. Kärpäset onnistuivat tasoittamaan pelin reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Erä oli kovaa vääntöä ja sujuikin tasaisissa merkeissä. Kumpikin joukkue onnistui erässä vielä kahdesti ja tauolle mentiin tasalukemissa 3-3. Tauolla puhalleltiin vähän ja päätettiin alkaa taistelemaan tosissaan jokaisesta pallosta. Toisen jakson alussa Kärpäset sitten tippuivat kyydistä. Kiitäjät saivat enemmän tilanteita ja kun reilu kolme minuuttia oli pelattu niin Kiitäjät siirtyivät Appelin kolmannella maalilla 5-3 johtoon. Kärpäset joutuivat ehkäpä hieman avaamaan peliä ja tästä eteenpäin maaleja alkoi syntymään tasaiseen tahtiin. Mutta mitään ei tuntunut saavan ilmaiseksi ja mailaa tuli molemmin puolin. Tuomareilla olikin täysi työ hoitaa homma kunnialla läpi ja kohtalaisen hyvin ne onnistuivatkin. Koko pelin ajan Kärpäset käyttivät pientä kyttäystaktiikkaa, joka aiheuttikin muutamia vaarallisia tilanteita Kiitäjä maalilla. Kärpäset tarjosivat erittäin hyvän vastuksen, mutta maalivahtimme oli jälleen kerran huikeassa vireessä ja kun Kiitäjät käyttivät paikkansa tehokkaasti hyväkseen, niin päädyttiin loppulukemiin 11-5. Ylivoima oli molemmilla joukkueilla surkeaa ja molemmat tekivätkin yhden alivoimamaalin. 
#10

4 Salokannel 2+1 2 min
5 T.Heikkinen 1+2 2 min
10 Leinonen 0+4
11 Siltakoski 1+1
22 Fisk 0+1
30 Ängeslevä 1+1
34 Kervinen 3+0
38 Appel 3+1

11.02.04 Kiitäjät - SC Paps 13 - 5 (5-1)

Heinäpään urheilukeskuksessa pakkasta hieman yli 20 astetta ja vastaan asettui SC Paps Haukiputaalta. Edellinen papsia vastaan käyty ottelu päättyi papsin 10-4 voittoon. Silloin Kiitäjät esitti todella surkeaa peliä ja siitä jäi sen verran paska maku, että tällä kertaa päätettiin napata pisteet kotiin. Jää oli hyvässä kunnossa ja erittäin kova. Jään kovuudesta huolimatta se kuitenkin kesti koko ottelun yllättävän hyvin, eikä jää alkanut kovin paljon lohkeilemaan. Kiitäjät sai otteluun uuden puolustajan, kun alkukauden Skotlannin alasarjoja kierrellyt Vesa Fisk teki paluun Kiitäjä paitaan. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja hyökkäyksiä oli molempiin päihin. Neljä ja puoli minuuttia oli pelattu, kun Fisk näytti että lämäriä oli Skotlannissa hiottu ja niinpä Kiitäjät siirtyi 1-0 johtoon. Tämän vierailijat kuitenkin kuittasivat nopeasti ja tasoittivat pelin. Tästä vajaa minuutti, niin Kiitäjät siirtyivät Leinosen maalilla 2-1 johtoon. Syöttöpisteen maalista sai hyvin palloja kiinni napsinut maalivahtimme Mäkelä. Sen jälkeen oli 10 minuuttia hieman rauhallisempaa pelailua, kunnes Kiitäjät tekivät kolme maalia vajaassa viidessä minuutissa. Maaliverkon heiluttamisessa onnistuivat Kervinen, Appel ja Ängeslevä. Tauolle mentiin lukemissa 5-1. Toisen puoliajan Kiitäjät pääsivät aloittamaan ylivoimalla, koska papsin pelaaja oli saanut jäähyn hieman ennen taukovihellystä. Ylivoima tuottikin tulosta kun Appel vei illan toisellaan Kiitäjät 6-1 johtoon. Erä sujui pienoisessa Kiitäjä hallinnassa ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Kun vierailijatkin päästettiin muutaman kerran maalintekoon päädyttiin lukemiin 13-5 kotijoukkueelle. Erikoista ottelussa oli se että Paps teki kaksi ja Kiitäjät yhden oman maalin. Illan onnistujia oli koko joukkue ja kaikki täytti ruutunsa varsin mainiosti.
#10

71

Mäkelä

0+1

4

Salokannel

0+2

10

Leinonen

2+1

2 min

11

Siltakoski

2+1

22

Fisk

1+0

30

Ängeslevä

3+1

34

Kervinen

3+1

38

Appel

2+3


07.02.04 Blacks - Kiitäjät 9 - 14 (6-11)

Kauden toiseen hallipeliin Kiitäjät saapuivat Blacksin vieraaksi Ruskoon. Jää oli kuten hallissa yleensä, eli huippukunnossa. Puolustajille oli jälleen luvassa peliaikaa, sillä otteluun lähdettiin kahdella puolustajalla ja kuudella hyökkääjällä. Tämä ratkaisu sen takia, jotta saataisiin pidettyä edes jonkin moista vauhtia yllä. Paikalle otteluun oli saapunut myös Kiitäjien fanclub Kokko Jannen johdolla. Fanclub oli nauttinut muutakin kuin kansalaisluottamusta ja niinpä tunnelma oli sen mukainen. Ottelu alkoi tasaisesti ja ehkäpä Kiitäjät olivat hieman hallitsevampi osapuoli. Maaleja syntyi tasatahtiin 3-3 tilanteeseen asti. Tämän jälkeen Kiitäjät kiristivät hieman tahtia ja repäisivät muutaman maalin johtoaseman. Erän loppupuolella värkkäiltiin taas maaleja tasatahtiin ja tauolle mentiin lukemissa 6-11. Toinen puoliaika oli aika leppoisaa pelailua ja tilanteita oli molemmissa päissä. Maaleja syntyi 3 per joukkue ja erän mieleenpainuvimmaksi tilanteeksi jäi kun Blacks pelaaja oli tinttaamassa palloa tyhjään kiitäjämaaliin  ja silloin Kiitäjämokke Heikkinen tuli kuin tyhjästä paikalle ja nappas pallon hanskaan. Tämä ottelu vahvisti jälleen ajatuksia siitä, että josko sitä ens kaudella lähtäis hallisarjaan. Ottelun voitto nosti Kiitäjät playoff-viivan yläpuolelle, josta pidetään kynsin ja hampain kiinni. Siistin ottelu kiistattomat kuninkaat olivat puolustaja Ängeslevä (3+4) ja tulikuuma Kervnen (4+2). Myös hyökkäykseen nostettu Inkala oli hyvässä vireessä tehoilla 3+1.
#10

21 M.Heikkinen 0+1
4 Salokannel 2+1
5 T.Heikkinen 1+2
10 Leinonen 1+2
11 Siltakoski 0+1
30 Ängeslevä 3+4
34 Kervinen 4+2
67 Inkala 3+1

04.02.04 LiPS II - Kiitäjät  2 - 8 (0-1)

Olosuhteet ottelulle näyttivät vielä iltapäivällä ihan hyvältä. Samoin vielä silloin kuin Kiitäjälauma marssi pukukoppiin pukemaan taisteluasua päälle. Mutta kymmenen minuuttia ennen pelin alkua alkoi lunta tulemaan oikein kunnolla ja fiilikset sitä myötä pilalla. No itse ottelu puhallettiin käyntiin ja eipä siitä paljon jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Laiskavauhtisessa ottelussa oli alusta asti selvää mikä ottelun luonne tulisi olemaan. Kiitäjät hyökkäsi lumituiskua ja viiden miehen sumppua vastaan ja Lokkipojat puolusti. Eka puoliajan tapahtumia kuvaa hyvin se että Lipsillä oli vain kolme laukausta kohti Kiitäjä maalia. Maalit tuntuivat olevan tiukassa ja eka puoliskolla vain Siltakoski onnistu yllättämään loistavasti pelanneen LiPS maalivahdin. Tauolle mentiin jalkapallolukemissa 0-1. Toista puoliaikaa oli pelattu reilu kolme minuuttia, kun Inkala kaatui alimpana miehenä pallon kanssa. LiPS pelaaja tuli ja kiitti ja numerot olivat 1-1. Kiitäjät jatkoivat kuitenkin painostusta ja kova työnteko alkoi tuottamaan tulosta 20 minuuttia ennen loppua. Maaleja alkoi syntymään muutaman minuutin välein. Välillä laukauksilla ja välillä pallo piti melkein kuljettaa maaliin. Kun LiPS teki yhden ja Kiitäjät tekivät 7 maalia, päädyttiin Kiitäjien työvoittoon lukemin 2-8. Onneksi ei ollut enempää pakkasta, muuten olisi voinut tulla Heikkiselle maalissamme kylmä. 
#10

4 Salokannel 1+1
5 T.Heikkinen 1+1
10 Leinonen 0+1
11 Siltakoski 1+2
34 Kervinen 3+2
38 Appel 2+0


31.01.04 Kärpäset - Kiitäjät  7 -11 (1-6)

Pienoisessa talvimyräkässä Kiitäjät kohtasivat Kärpäset. Jäälin kaukalon jää oli hyvässä kunnossa, joten odotettavissa oli vauhdikasta vääntöä. Ottelu alkoi Kiitäjien hallinnassa ja muutaman minuutin pelin jälkeen Ängeslevä tälläsi vapaalyönnistä pallon ylänurkkaan. Tästä muutama minuutti ja Kiitäjät onnistuivat pariin otteeseen yllättämään alussa hieman haparoineen Kärpäsvahdin (joka muuten muistutti hämmästyttävän paljon erästä Jääkonnien toista maalivahtia). Erä jatkui Kiitäjien komennossa ja maalejakin vielä muutama värkättiin. Välillä Kärpäsetkin pääsivät hyökkäyksiin mutta yhtä lukuun ottamatta maalivahtimme torjui tilanteet. Tauolle mentiin muutaman maalin johtoasemassa. Toinen puoliaika sujui Kiitäjien painaessa päällä ja erän alkupuoliskolla tehtiin muutama maali. Tämän jälkeen pelaaminen hieman lopahti ja varsinkin puolustaminen tahtoi unohtua. Terävillä vastahyökkäyksillä Kärpäset kävivät tekaisemassa muutaman maalin, mutta kolmea maalia lähemmäs he eivät päässeet. Ottelu puhallettiin päättyneeksi ja Kiitäjät kuittasivat kaksi pistettä ja näin Kiitäjät jatkoivat pienoista voittoputkeaan. Ottelu oli suhteellisen siisti paria korkeaa mailaa lukuun ottamatta, eikä jäähyjä vihelletty kummallekaan. Vapaalyöntejäkin tuli aika vähän molemmille. 
#10

5 T.Heikkinen 0+2
10 Leinonen 2+1
11 Siltakoski 1+0
30 Ängeslevä 2+0
34 Kervinen 2+1
38 Appel 0+2
62 Hiltunen 4+1
67 Inkala 0+1


24.01.04 Naseva - Kiitäjät 2 - 6 (1-2)

Kauden pisimmälle pelireissulle lähdettiin kun matkasimme Nasevan vieraaksi Yli-Iihin. Ottelu sattui lauantai päivälle ja niinpä tunnelma ja jutut kopissa olivat sen mukaiset. Pakkasta yksi aste ja jää surkea, siinä lähtökohdat otteluun. Pitkästä aikaan Kiitäjät saivat peliin tasan kaksi kentällistä pelaajia. Ottelu lähti käyntiin ja hyökkäykset aaltoilivat päästä päähän. Aluksi Kiitäjien pelaajat olivat hieman ihmeissään, Naseva pelaajien puolustuspelistä. Aina kun Kiitäjä pelaaja hyökkäsi pallon kanssa, tuli Naseva pelaaja ja suoritti kahden käden kirvesiskun Kiitäjä pelaajan mailaan tai jalkaan tai mihin vaan mikä liikkui. Silloin tällöin näistä vihellettiin vapaalyöntejä, mutta koska Kiitäjien vaparit olivat todella luokattomia niin maalit tuntuivat olevan tiukassa. Kuitenkin reilu viiden minuutin pelin jälkeen alokas Pohjola vei Kiitäjät 0-1 johtoon. Vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen Heikkiselle sattui maalissa pienoinen lipsahdus ja Naseva pelaajan lähettämä kaaripallo omalta alueelta lipui maaliin. Erä jatkui kiihkeänä ja molemmin puolin huiskittiin kaikkea mikä liikkui. 12 minuutin kohdalla kotijoukkueen pelaaja mussutti itsensä jäähylle. Jäähyn loppupuolella Siltakoski purjehti omalta alueelta ja kävi tuikkaamassa Kiitäjät 1-2 johtoon. Nämä lukemat jäivät taukolukemiksi. Tauolla kylän Jermu tuli hieromaan kenttää traktrorilla ja Nasevan pelaajat lähtivät koppiin kuuntelemaan tsemppimusaa. Kiitäjät sen sijaan tyytyivät istuskelemaan vaihtoaitiossa ja heittelemään huonoja juttuja. Jää ei sen kummemmaksi muuttunut ja toinen puoliaika puhallettiin käyntiin. Reilu viisi minuuttia toisesta puoliskosta oli pelattu kun Naseva sai vaparin Kiitäjä päädyssä. Tässä Kiitäjille sattui pienoinen vaihtovirhe ja Naseva pelaaja sai pistää takatolpalta pallon tyhjään maaliin. Erä jatkui aika tasaisena ja kummankin joukkueen hyökkäykset päättyi siihen, kun pallo pomppasi huonon jään takia lavasta tai vastapuolen pelaaja rikkoi ja tuli vapari. 43 ja 49 minuutin välillä Kervinen heitti pari kassia ja järjesteli yhden ja näin lukemat olivat 2-5 vierailijoille. Viimeisen kympin aikana Naseva hyökkäsi hieman rohkeammin, mutta todelliset maalipaikat olivat harvassa. Tällöin Kiitäjille avautui vastahyökkäyksillä paikkoja ja Pohjola pääsikin jonkun kerran yksin läpi. Yhden läpiajon hän hyödynsi ja näin päädyttiin lukemiin 2-6. Ottelu oli aika kuuma ja tuomarilla oli täysi työ klaarata homma kunnialla läpi. Aika hyvin suhteellisen kokemattomat tuomarit homman hoitivat, mutta mailan painamiset ja huitomiset pitäisi saada pois. Lisäksi yksi aivan selvä väärä vaihto jäi viheltämättä. No kukaan ei ole seppä syntyessään. Miettikääpä vaikka sitä.
#10

10 Leinonen 1+0
11 Siltakoski 1+0
30 Ängeslevä 0+1
34 Kervinen 2+2
67 Inkala 0+1
70 Penttilä 2 min
91 Pohjola 2+0

21.01.04 Kiitäjät - Ii Kp 15 - 7 (8-5)

Puolentoista viikon tauon jälkeen Kiitäjät pääsivät jälleen taistelemaan pisteistä. 14 asteen pakkasessa vastaan asettui sarjajumbo Ii Kp. Jälleen oli puolustajille luvassa jääaikaa, koska Kiitäjät saivat jalkeille kahdeksan kenttäpelaajaa. Näin otteluun lähdettiin jälleen kahdella pakilla ja kuudella hyökkääjällä. Jää oli huippukunnossa ja peli puhallettiin käyntiin. Ottelun alussa Kiitäjät painoivat päälle kuin kuuluisa yleinen syyttäjä ja reilun kolmen minuutin pelin jälkeen lukemat olivat 2-0 kotijoukkueelle. Tämä toi vähän hyvänolon tunnetta puseroon ja Ii pääsi peliin mukaan. Vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen Ii teki puolessa minuutissa pari maalia ja lukemat olivatkin yhtäkkiä 2-2. Tämän jälkeen oli hetken aikaa tasasta pelailua ja tilanteita tuli molempiin päihin. Maalejakin tehtiin välillä ja Kiitäjille tuli tehojakso 23 minuutin jälkeen. Kotijoukkue teki 13 sekunnissa 3 maalia ja siirtyi 6-4 johtoon. Tällöin Ii otti aikalisän. Aikalisä ei paljon Ii:n otteita parantanut, vaan kolmen minuutin päästä Kiitäjät tekivät pari maalia puolen minuutin sisällä ja nousi jo 8-4 johtoon. Kun vielä Ii onnistui maalinteossa kertaalleen, niin tauolle mentiin lukemissa 8-5. Toisella puoliajalla jäällä ei sitten ollut enää kuin yksi joukkue. Kiitäjät vyörytti peliä Iin päätyyn ja maaleja alkoi syntymään. Jää kesti toisesta puoliajasta vielä noin vartin verran, mutta sen jälkeen jää meni tosi huonoksi ja sitä myötä maalihanat sulkeutui. Erän loppupuolella tehtiin vielä pari maalia ja kun Ii teki erässä pari maali, niin loppulukemiksi voitiin kirjata 15-7. Parhaimmassa vireessä oli hyvään iskuun päässyt Kervinen tehden tehot 4+3. Myös illan onnistujiin voidaan laskea tuomarikaksikko, jotka tuomitsivat pelin varsin mallikkaasti.
#10

71 Mäkelä 0+1
4 Salokannel 1+0
10 Leinonen 1+2
11 Siltakoski 4+0
30 Ängeslevä 0+5
34 Kervinen 4+3
38 Appel 2+2
67 Inkala 1+0 2 min
70 Penttilä 2+1

10.01.04 Ii Kp - Kiitäjät 4 - 18 (1-9)

Kauden toinen voitto. Kiitäjät olivat matkanneet Iihin ja vastaan asettui Ii Kp. Ottelu käytiin parin asteen pakkasessa ja jää oli erittäin huono johtuen aikaisemmasta pelistä joka kentällä käytiin. Jälleen Kiitäjillä oli vain kahdeksan kenttäpelaajaa ja tällä kertaa  otteluun lähdettiin kahdella hyökkäysketjulla ja kahdella pakilla. Ottelu lähti räväkästi liikkeelle ja alusta asti oli selvää kumpi joukkue peliä tulee hallitsemaan. Kolmen minuutin pyörityksen jälkeen kotijoukkueen pelaaja joutui rikkomaan sääntöjen vastaisesti Kiitäjä pelaajaa ja tuomari passitti miehen jäähylle. Ylivoima kuluikin melkein loppuun kunnes Siltakoski aloitti Kiitäjien maalikarkelot. Tästä eteenpäin maaleja syntyi tasatahtiin ja peli pyöri kotijoukkueen päädyssä. Vain harvoin Iiläiset pääsivät hyökkäyksiin ja ne harvat hyökkäykset mitä tuli, niin pakit ja maalivahtimme torjuivat ne hienosti. Yhden maalin kotijoukkue kuitenkin pystyi ensimmäisellä jaksolla tekemään ja kun Kiitäjät teki 9, niin tauolle lukemissa 1-9. Toinen jakso oli ensimmäisen jakson toisintoa. Kiitäjät painoivat päälle ja Ii yritti rikkoa. Tälläkin jaksolla Kiitäjät teki 9 maalia ja kun Ii päästettiin maalintekoon kolmesti, niin päädyttiin loppulukemiin 4-18. Ilahduttavaa pelissä oli Kiitäjien tehokas ylivoima. Kiitäjät pääsi neljä kertaa ylivoimalle ja jokaisella kerralla verkko soi. Lisäksi  pakkeina pelanneet Ängeslevä ja T.Heikkinen jaksoivatkin uurastaa puolustuksessa hienosti läpi koko ottelun, tosin vauhti ei ollut kovin kummoinen. Parhaiten maali-ilottelussa viihtyi Hiltunen tehden tehot 6+1.
#10

4 Salokannel 2+1
5 T.Heikkinen 1+2
10 Leinonen 1+4
11 Siltakoski 2+1
30 Ängeslevä 1+2
34 Kervinen 2+2
38 Appel 3+2
62 Hiltunen 6+1

08.01.04 Kiitäjät - ICE 6 - 6 (2-2)

Ottelu käytiin Heinäpäässä nollakelissä ja vastaan asettui ICE. Kiitäjät eivät saaneet otteluun kuin 8 kenttäpelaajaa ja koska keli oli erittäin raskas, niin vaikeuksia oli luvassa. Ottelu alkoi aika tasaisissa merkeissä ja ICE onnistui avausmaalin teossa vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Hiltunen kuitenkin tasoitti pelin puoli minuuttia myöhemmin. Erä jatkui aika tasaisena ja hyökkäyksiä oli molempiin päihin, mutta maalit tuntuivat olevan tiukassa molempien maalivahtien pelatessa hyvin. Erän loppupuolella Kiitäjät saivat hieman otetta pelistä, mutta ICE:n maalilla oli sellainen sumppu että maalinteko tuotti vaikeuksia. Kumpikin joukkue teki vielä maalin erässä ja tauolle mentiin lukemissa 2-2. Toinen jakso alkoi Kiitäjien painaessa päälle. Reilun 37 minuutin pelin jälkeen lukemat olivat jo 6-3 ja sitten iski Kiitäjille väsy. Enää ei miehet jaksaneet liikkua ja jos pallo liikkui, niin se liikkui puolentoista metrin korkeudella. Paikkoja toki vielä oli, mutta maaliin ei palloa saatu. ICE alkoi saada tilanteita ja punnersi väkisin tasoihin tehden viimeisen maalin ajassa 59.59 !! Parempia oltiin, mutta raskas keli vaati veronsa eikä jaksettu pelata kuin 40 minuuttia. Näin ICE pääsi nappaamaan yhden pisteen. Kyllä jäi paska maku suuhun.
#10

10 Leinonen 2+0
11 Siltakoski 1+2
34 Kervinen 2 min
38 Appel 0+1 2 min
62 Hiltunen 3+0
67 Inkala 0+2
91 Pohjola 0+1


05.01.04 Remmi - Kiitäjät 2 - 12 (1-4)

Vihdoinkin voitto !!! Kiitäjät nappasivat kauden avausvoiton viime kauden kakkosta tahkonneen Remmin kustannuksella. Pakkasta oli 13 astetta ja jää ihan kohtalaisessa kunnossa laitoja lukuun ottamatta. Kiitäjät sai otteluun unelma-alun kun Remmin maalivahti ja puolustaja sekoilivat omassa päädyssä ja Pohjola pääsi kuittaamaan avausmaalin jo 17 sekunnin pelin jälkeen. Ottelun alkupuolella Remmi pääsi pyörittämään peliä ja Kiitäjät tyytyivät tarkkaan puolustuspeliin. 12 minuutin pelin jälkeen T.Heikkinen joutui jäähylle kampituksesta ja Remmi pääsi ylivoimalle. Kiitäjät melkein kesti koko kahden minuutin kovan pyörityksen, mutta jäähyn loppupuolella Remmin pelaaja onnistui sutimaan kavennuksen maalin edestä. Pari minuuttia tästä Kiitäjät siirtyivät jälleen johtoon, kun Hiltunen ja Leinonen pääsivät kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen. Tämän jälkeen Kiitäjät lisäsivät hieman vauhtia ja alkoivat määräämään pelin tahdin. Erän loppupuolella värkättiin vielä pari maalia ja kun Remmin hyökkäykset kilpistyivät uhrautuvaan puolustukseen ja loistavasti pelanneeseen maalivahtiimme, niin tauolle mentiin lukemissa 1-4. Toisella jaksolla pelihuumori palasi Kiitäjien otteisiin, eikä edellisissä otteluissa olevaa paniikkia näkynyt. Niinpä kun onnistumisia saatiin, alkoi peli pyöriä kotijoukkueen päädyssä ja maaleja syntyi aikalailla tasatahtiin. 41 minuutin kohdalla peli oli jo 1-7 ja kun tästä kymmenen minuutin sisällä Siltakoski vapautti Kervisen kahdesti maalintekoon, niin 51 minsan jälkeen lukemat 1-9. Pari ylivoimaa tuhlattiin, mutta kolmas tuotti tulosta kun loukkaantumisestaan toipunut Inkala tykitti Kiitäjät 2-10 johtoon. Ottelun loppupuolella värkättin vielä pari maalia ja ottelu päättyi riemastuttavaan 2-12 voittoon.
#10

5 T.Heikkinen 0+1 2 min
10 Leinonen 2+2
11 Siltakoski 0+2
34 Kervinen 2+1
38 Appel 1+1
62 Hiltunen 1+4
67 Inkala 1+0
91 Pohjola 5+0

03.01.04 KeLy RB - Kiitäjät 5 - 4 (4-2)

Vuoden 2004 ensimmäinen peli käytiin Limingan kuplassa ja vastaan asettui sarjakärki KeLy. Vihdoinkin päästiin pelaamaan hyvälle jäälle ja odotettavissa oli tiukka ottelu. Peli alkoi vauhdikkaasti ja pallo sekä miehet liikkui molemmin puolin. KeLy pääsi värkkäämään ottelun avausmaalin ja Kiitäjät joutuivat takaa-ajoon. Maalit tuntuivat olevan tiukassa ja tauolle mentiin lukemissa 4-2. Kiitäjien molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Ensin T.Heikkisen vapautti  Penttilän maalintekoon ja sitten Siltakoski suti T.Heikkisen laukauksen maalin perukoille. Toinen jakso sujui sekin vauhdikkaasti ehkäpä pienoisessa Kiitäjien hallinnassa ja niinpä Ängeslevä hienolla syötöllä vapautti Hiltusen maalintekoon ja lukemat kaventui 4-3. Kuitenkin kesken Kiitäjien painostuksen KeLy:n alati liukas pelaaja nro.85 pääsi tekemään 5-3 johtomaalin. Tämä maali kuitattiin kuitenkin nopeasti kun T. Heikkinen tykitti vaparista 5-4 kavennuksen. Tämän lähemmäs ei päästy, vaikka otimme vielä lopussa maalivahdin pois ja yritimme tasoitusta kuudella pelaajalla. Ottelu oli tosi tiukka vääntö ja Kiitäjät esitti kauden parasta peliään. Jäähyjä tuli yllättävä paljon. KeLy:lle 5 kakkosta ja yksi kymppi ja Kiitäjille 4 kakkosta.
#10

4 Salokannel 4 min
5 T.Heikkinen 1+2
10 Leinonen 0+1 2 min
11 Siltakoski 1+0
30 Ängeslevä 0+1
62 Hiltunen 1+0 2 min
70 Penttilä 1+0


27.12.03 SC Paps - Kiitäjät 10 - 4 (3-3)

Joulutauko jäi viikon mittaiseksi ja Kiitäjät matkasivat Papsin vieraaksi Haukiputaalle. Joulutauolla Kiitäjät olivat keskittyneet huolella niin ruoka- ja varsinkin nestetankkaukseen ja tämä näkyi myös pelaajien liikkumisessa kentällä. Alkulämpimiksi luistelimme kaukalolle joka oli n.300 metrin päästä pukukopeista. Lunta tuli taivaan täydeltä ja ottelu puhallettiin käyntiin. Heikkotasoinen ensimmäinen erä sujui aikalailla tasatahdissa ja kumpikin joukkue keskittyi enemmän pitkien pallojen roiskimiseen kuin syöttöpeliin. Tämä olikin ihan järkevä ratkaisu koska jää oli tosi huono ja lunta oli melkoisesti. Tauolle mentiin lukemissa 3-3. Tauolla kenttämestari pisti zetorin käymään ja aurasi kentän. Jää ei pysynyt kovin kauan puhtaana ja lunta kertyi jäälle taas aika reippaasti. Kiitäjien murheeksi tänä kautena noussut toinen puoliaika alkoi vierailijoiden kannalta murheellisesti ja Papsi värkkäsi  vastahyökkäyksillä muutaman maalin. Erä sujui tapahtumien valossa suhteellisen tasapuolisesti, muuta Papsi latoi tarvittavat maalit ja kun Kiitäjät ei onnistunut kuin kerran, niin pisteet jäivät Haukiputaalle lukemin 10-4.
#10

11 Siltakoski 0+2
30 Ängeslevä 1+0
62 Hiltunen 1+0
91 Pohjola 2+1


20.12.03 ICE - Kiitäjät 3 - 3 (0-3)

Kauden ensimmäinen vierasottelu käytiin Iissä. Ottelu alkoi rajulla Kiitäjien painostuksella ja reilu parin minuutin pelin jälkeen Kervinen vei Pohjolan syötöstä Kiitäjät 0-1 johtoon. Erä jatkui Kiitäjien pyörittäessä peliä ja tauolle mentiin 0-3 lukemissa. Maalinteossa onnistuivat Leinonen ja Hiltunen. Toisella puoliajalla vauhti hieman hiljeni, mutta siitä huolimatta peliä käytiin pääosin ICE:n päädyssä. Maalinteossa ei vaan onnistuttu, koska ICE:n maalivahdille sattui unelmapeli. Kun vielä kotijoukkue teki kaksi vastahyökkäysmaalia ja yhden vaparimaalin, niin pisteet tasattiin lukemin 3-3. Nyt saatiin pistetili auki, mutta tästä pelistä olisi pitänyt napata kaksi pistettä.
#10

10 Leinonen 1+0 6 min
34 Kervinen 1+0
62 Hiltunen 1+0
70 Penttilä 0+1
91 Pohjola 0+2

18.12.03 Kiitäjät - KeLy RB 4 - 12 (2-6)

Turpaan tuli!! Tällä kertaa ulkojäät näyttivät huonot puolensa. Lunta satoi vaakatasossa ja tuuli oli melkoinen. Vastaan asettui sarjan tappioitta aloittanut KeLy. KeLy yllätti Kiitäjät kovalla kontaktipelillä ja Kiitäjät olivat aika aseettomia koko ottelun ajan. Jää oli alusta alkaen huono eikä pallon kuljettamisesta oikein tullut mitään. Niinpä peli meni molemmin puolin aikamoiseksi roiskimiseksi. Irtopalloista sitten taisteltiin välillä aika kovinkin ottein ja KeLy voitti melkein kaikki kaksinkamppailut. Ja kun vielä vierailijoiden Antti Hemmi (3+4)  huseerasi kentällä miten tahtoi, niin ottelun ratkaisut olivat siinä. Jälleen joku pojankossi oli saanut erotuomarikortin ja oli päässyt tuomitsemaan ottelua. Tämä tuomari pyöri lähinnä jaloissa eikä viheltänyt pilliin kertaakaan. No, tuomaripeliin ei tällä kertaa kaaduttu, vaikka jostain syystä jäähyjä saatiin 16 minuuttia vastustajan kuutta vastaan. Jos ei kaksinkamppailuja voita, niin on aika hankala voittaa otteluita. Kriisipalaverin paikkako??
#10

4 Salokannel 1+0
10 Leinonen 2+1 2 min
11 Siltakoski 0+1 2 min
21 M.Heikkinen 4 min
30 Ängeslevä 0+1
34 Kervinen 2 min
62 Hiltunen 1+0 2 min
70 Penttilä 2 min
91 Pohjola 2 min


17.12.03 Kiitäjät - Spinning Boys 6 - 11 (5-4)

Kauden avausottelu päästiin pelaamaan kuuden perutun ottelun jälkeen. Pelipaikkana Heinäpään areena ja pakkasta noin 10 astetta. Vastaan asettui Spinning Boys, joka aiheutti Kiitäjien historian ensimmäisen tappion. Otteluun lähdettiin hieman takki auki ja luultiin, että ollaan hyviäkin pelaan. Tämä taisi johtua helposta viime kaudesta, jolloin napsittiin helppoja voittoja. Itse ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja Spinnarit värkkäs avausmaalin parin minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Kiitäjät skarppasivat otettaan ja alkoi vyöryttämään hyökkäyksiä vierailijoiden päätyyn. Hyökkäykset alkoivat tuottamaan tulosta ja reilun 16 minuutin pelin jälkeen Kiitäjät johtivat jo 4-1. Maalintekijöinä Pohjola, Kervinen, Leinonen ja Siltakoski. 4-1 maalin jälkeen lensi viimeisetkin napit Kiitäjien takeista ja kaikki vissiin ajatteli että taas helppo voitto tulossa. Spinnarit tiivistivät puolustustaan ja Kiitäjät puskivat viiden miehen sumppuun. Kun Kiitäjien hyökkääjät ja välillä pakitkin oli syvällä vierailijoiden päädyssä, niin Spinnarit terävillä vastahyökkäyksillä käänsivät pelin tasoihin 4-4. Jossakin vaiheessa viime kauden pörssiykkösen Hiltusen luistin sanoi työsopimuksen irti ja Hiltunen joutui jättämään pelin siihen. Vielä ennen taukoa T. Heikkinen tykitti pallon ylänurkkaan ja tauolle mentiin lukemissa 5-4. Tauolla yritettiin hioa kuviot kuntoon, mutta eihän siitä mitään tullut. Spinnarit jatkoi sumputtamistaan ja ohjasivat Kiitäjien hyökkäykset kulmiin. Koko toinen jakso oli samaa puurtamista muuria vastaan ja välillä vastustajat nopeilla hyökkäyksillä kävivät tekemässä tarvittavat maalit. Kun n. 11 minsaa toisesta jaksosta oli pelattu Spinnarit siirtyivät 5-6 johtoon, jolloin otettiin aikalisä ja yritettiin keksiä lääkkeet puolustusmuurin purkamiseen. Tällä kertaa lääkkeitä ei löytynyt ja Spinning Boys vei pisteet lukemilla 6-11. Kauden avauspeli takana ja tappio tosi huonolla pelillä. Tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin.
#10

5 T.Heikkinen 1+1
10 Leinonen 1+1 2 min
11 Siltakoski 2+0
30 Ängeslevä 0+1
34 Kervinen 1+1
70 Penttilä 0+2
91 Pohjola 1+0

 sulje ikkuna